hits

Mine meninger om noen av de hotteste trendene i 2017!

DIAMOND CHOCKERS

NEI, NEI, NEI. Denne trender er jeg virkelig ikke fan av. Det blir litt vel over the top og jeg synes denne chocker-trenden har holdt ut såpass lenge at det er på tide å kaste den ut.  

 GINGHAM FABRICS

Jeg har alltid vært stor fan av ruter og striper, så jeg har absolutt ingenting imot at dette har blitt inn igjen. Denne trender er noe alle kan kle, i forskjellig former og stiler.

PLEATED 3/4 SKIRTS

Akkurat denne lengden på ett skjørt er hva man kan kalle den kleineste lengden, hvor det ikke er langt og heller ikke kort. Dette gjør det også vanskelig å klare style det på den riktige måten. Personlig gikk jeg fra å synes at denne trenden var helt grusom, til å syntes at den er veldig kul. Grunnen til at jeg begynte å like den er at det gjør plagget mye mer unikt. Du må faktisk bruke tid og kreativitet på å få det til å fungere og det synes jeg gjør det mer spennende. Så selv er jeg veldig for at denne trenden er tilbake. 

FRINGED SHIRTS

Jeg vil si at dette er en av mine favorittrender som har kommet dette året. Jeg elsker nemlig alt med frynser. Det beste med denne trenden er alle de forskjellige variasjonene du finner der ute. Du kan få alt fra klær som er veldig detaljert, til mye mer basic. Dette gjør det lett for at alle kan kle denne stilen, og det er også en trend som passer fint til veldig mye. Dette gjør at man ikke trenger å handle nye klær til å style det med. 

FISHNET TIGHTS

Njæ, denne trenden er en av de som man syntes var dritkul i akkurat en uke. Jeg syntes selv denne trenden var veldig fet, men etter en måned var jeg dritt lei. Altså får denne trenden en tommel ned fra meg akkurat nå. 

DESIGNER PRINT TEES

GUCCI GUCCI GUCCI, dette er vel en av de hotteste trendene som var denne sommeren. Akkurat denne trenden varierer veldig på hvilket merke det er. Selv synes jeg trenden er kul, men kun av spesifikke merker. 

STATMENT BELTS

Denne trenden er jo også en av de som kommer i veldig forskjellige stiler, alt fra high-end til billigere muligheter som fortsatt er veldig kledelige. Dette er noe jeg selv bruker veldig ofte og synes kan hjelpe en outfit mye hvis man bruker det riktig. Så for meg er det en soleklar ja. 

CUT-OUT KNITS

Jeg har virkelig ikke noe spesifikk grunn på hvorfor jeg liker denne trenden så lite. Kanskje er det at den fort kan se ganske billig ut. Derfor kommer ikke denne trenden til å havne på ønskelisten min i fremtiden, og jeg håper at den blir glemt etter 2017.

BRIGHT YELLOW

JAAAS, selv syntes jeg denne trenden er drit fin. Problemet er bare at den virkelig ikke passer til alle, da jeg er en av de som bare ikke kler det. Uansett om det ser helt forferdelig ut på meg synes jeg fortsatt at det er skikkelig kult på andre. 

FLORAL EMROIDERED DENIM

Det første jeg tenker på når jeg hører om dette er Gucci sine broderte slanger. Gucci må faktisk få en stor hyllest for hvor mange trender den bragte til oss i 2017. Jeg syntes denne trenden også er en av de som varierer veldig på produktet og detaljene for om jeg skal like det eller ikke. Så akkurat denne får en kanskje.    

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emma Gangdal

Emma Gangdal

19, Oslo

- Bor i Oslo - Studerer Moteindustri, SoFI - Intern Just Fashion

Kategorier

Arkiv